Site icon Hrvatska uživo

Stela Pavičić iz Ljubav je na selu otkrila: ‘Uskoro ću se službeno razvesti, ne žalim za Tomekom’

FOTO: FB

Varaždinka je trenutačno u procesu razvoda od Tomislava Skejića, kojeg je upoznala u 14. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’. Njihovoj ljubavi presudila je, kako je ranije rekla, Tomislavova sestra

Hvala Bogu, bolje sam. Prošlo me… Shvatila sam kako nema razloga žaliti za nekim tko nije bio iskren prema meni. Da je ljubav bila iskrena možda bih i žalila, otkrila je Stela Pavičić za RTL.hr.

Varaždinka je trenutačno u procesu razvoda od Tomislava Skejića, kojeg je upoznala u 14. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’

Foto: Facebook

– Sada kada sam došla k sebi i realno sagledala situaciju, shvatila sam da nemam za čime žaliti jer onaj tko te voli ne pušta te ni zbog čega na svijetu – priznala je Stela te dodala kako će razvod uskoro biti služben.

– Taman kada smo trebali ići na ljetovanje u Poreč, javila mu se njegova 35-godišnja ‘sestra’. Meni je to bio bolestan odnos. Takav bolestan odnos i takva bliskost je za mene bila previše. Htio ju je svugdje povesti s nama. Pokvario mi je naš odmor jer ju je stalno zvao, a mene ignorirao. Mislim da može jako dobro s njim manipulirati, a on je jako naivan – rekla je tad Varaždinka.

Foto: Facebook/srpskasport

Također, priznala je kako je u Bosni i Hercegovini rezervirala vilu za njih dvoje za doček Nove godine, ali da je Tomislavova sestra htjela poći s njima.

– Rezervirala sam to za nas, za dvije osobe da bude romantično putovanje jer ionako imamo malo zajedničkog vremena. Želim biti s njim, a on svugdje pokušava ugurati nju s nama – rekla je i dodala kako ga je sestra čak vodila i u striptiz klubove što joj dodatno nije jasno. 

– To je bolesno, nije mi to ni rekao. Kad smo prekinuli je objavio fotografije sa sestrom iz striptiz kluba – rekla je Stela.

Foto: Facebook

Bila je neutješna.

– Ja sam njega zbilja voljela, brinula sam se za njega, bojala za njega. Nisam nikada lošu riječ rekla protiv njega, toliko smo toga prošli zajedno i onda ovo napravi zbog takve neke – priznala je tad Stela u suzama. 

Istaknula je kako će joj trebati vremena da preboli razvod.

– Duša me boli, koliko je ona njega preokrenula. Toliko da on meni više ni riječ nije vjerovao. Ne mogu vjerovati da mu je to sestra jer je njegova mama rekla da se oni zaključaju u sobu i satima iz nje ne izlaze van. Na to sve je on meni rekao da sam ljubomorna i da sam ga jako razočarala, a zatim me još i ona izvrijeđala. Poslije kada sam ga zvala mi se više nije htio javiti na telefon. Samo mi je rekao ‘Aj aj’… Njegovi susjedi su mi rekli kako sam ja njemu bila samo trofej – priznala je ogorčeno.

Foto: Instagram

Exit mobile version