Site icon Hrvatska uživo

Severina nakon incidenta poslala novu poruku na društvenim mrežama: ”U redu je, momci…”

FOTO: SCREENSHOT

Nakon što je prošlog vikenda zadržana na granici sa Srbijom, Severina se sada ponovno oglasila na društvenim mrežama.

Vijest da je Severina Vučković privedena na srpskoj granici zbog spornih izjava u ponedjeljak je odjeknula cijelom regijom.

Nakon što je danima tema, pjevačica se sada ponovno oglasila na društvenim mrežama i policajcima poslala jednu važnu poruku.

Na Instagramu je je screenshotove članaka domaćih i stranih medija o ovom slučaju pa napisala citat iz Balaševićeve knjige ”Dodir svile” i tako poslala važnu poruku.

“U redu je, momci. Ni ja vas verovatno baš ne bih voleo da sam takav kao vi, a da ste vi ovakvi kao ja”, napisala je u opisu.

Njenu objavu pogledajte OVDJE.

Pjevačici su brojni poslali poruke podrške, a među zadnjima je bila i gradonačelnica Sarajeva. Što joj je uputila, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Severina je na granici Srbije zadržana i ispitivana o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Nakon nekog vremena, pjevačica je zatražila svoje dokumente te se vratila u Hrvatsku, a potom je u svom priopćenju koje u cjelosti možete pročitati OVDJE rekla kako u Srbiju više neće ići dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

Exit mobile version