Site icon Hrvatska uživo

MATER IZ PAKLA ! Godinama se brutalno iživljavala nad svojim djevojčicama: Mlatila ih je do krvi i prijetila im da će ih ubiti

FOTO: MUP.HR

Godinama je majka iz središnje Hrvatske brutalno zlostavljala svoje četiri male kćeri. Tužiteljstvo sada za nju traži godinu i osam mjeseci zatvora.

Od 2019. do gotovo samog kraja 2022. godine u obiteljskoj kući u središnjoj Hrvatskoj jedna je žena zlostavljala svoje četiri kćeri koje su tada imale osam, šest, četiri i dvije godine. Optužena je za brutalno iživljavanje nad svojom djecom, a tužiteljstvo za nju traži godinu i osam mjeseci zatvora.

Tužiteljstvo tvrdi da je znala da svojim ponašanjem može ugroziti njihov psihofizički razvoj, no unatoč tome stalno je vikala na njih, psovala ih i fizički napadala pa su djeca bila sva u modricama, a prijetila im je i da će ih ubiti.

Djevojčice su detaljno opisale kako je izgledalo zlostavljanje pa se tako u optužnici, između ostalog, navodi da je jednu kćer udarala i razbijenim tabletom po glavi te su dijete porezale krhotine, a dok mu je tekla krv, djeca su u suzama gledala što im se događa sa sestrom.

U njihovoj nazočnosti verbalno i fizički se sukobljavala i s partnerom pa su kćeri morale zvati policiju, a svjedočile su i da ih je majka noćima držala budne, odnosno nije im dala spavati, o čemu je govorio i jedan od susjeda, piše Jutarnji list.

Iako je majka tijekom istrage poricala krivnju i tvrdila da su ju kćeri optužile jer im nije dala da koriste tablet, tužiteljstvo je povjerovalo iskazima djevojčica koje su požalile očevoj novoj partnerici, a onda je o svemu obaviještena i policija koja je pokrenula proces.

Exit mobile version