Site icon Hrvatska uživo

Lille u sportskom grudnjaku i prekratkim hlačicama plesala po bini, morala se snaći da ne pokaže previše: ”Ovo još nisam vidio…”

Lidija Bačić svoj posljednji nastup imala je u Barbanu u Istri, a na Instagramu se pohvalila i fotografijama s koncerta.

Naša pjevačica Lidija Bačić Lille svoj posljednji nastup imala je u istarskom Barbanu, a nakon koncerta pohvalila se i s nekoliko fotografija na svom Instagramu.

FOTO: INSTAGRAM

Lille je za ovaj nastup nosila crni sportski grudnjak i hlačice koje su istaknule njene brutalne noge, a njenu figuru u komentarima nisu prestali hvaliti njeni pratitelji.

Da ne pokaže previše, Lidija je svoje hlačice na stražnjici morala čak i malo spustiti,

FOTO: INSTAGRAM

“Super stil”, “Dulje vrijeme nisam vidio pjevačicu koja nastupa u štiklama”, “Takav spoj ljepote i talenta ne postoji na ovom svijetu, Lille je svjetski broj jedan”, ”Baš si seksi”, pisali su joj., piše showbuzz.hr

Već je odavno poznato da ima i stas i glas, a svakom svojom pojavom Lidija opet izazove divljenje.

”Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: ”Znaš šta je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš”, tako je kako je!”, našalila se.

FOTO: LIDIJA BAČIĆ – INSTAGRAM

Exit mobile version