Site icon Hrvatska uživo

VIDEO Ribić: Nikada ne možete zaustaviti vjetar, ali možete usmjeriti jedro

FOTO: SCREENSHOT

Alenko Ribić diplomirani je kriminalist sa zvanjem glavnog policijskog savjetnika, dragovoljac Domovinskog rata, od 1991. kao pripadnik Specijalne policije prošao je sva bojišta i VRO od Krvavog Uskrsa na Plitvicama, Maslenice, Medačkog džepa, Bljeska, Oluje te niza drugih borbenih zadaća na prvoj crti bojišnice.

Potpredsjednik je podružnice DP-a Karlovačke županije, županijski vijećnik i potpredsjednik gradskog vijeća grada Karlovca. U kratkom videu obratio se stranačkim kolegama uoči izbora unutar Domovinskog pokreta i obznanio svoju podršku Mariju Radiću i Igoru Peternelu.

Prilikom svakih izbora, pa tako i nadolazećih unutarstranačkih izbora, prilikom odabira ponuđenih kandidata uvijek se moramo voditi činjenicom da odaberemo najkvalitetnije ljude za koje smatramo da kvalitetno mogu voditi našu stranku i ispuniti naša očekivanja, a kako se nalazim u morskom okruženju kazat ću nikada ne možete zaustaviti vjetar, ali možete usmjeriti jedro.

Dajem potporu Mariju Radiću, kandidatu za predsjednika Domovinskog pokreta i Igoru Peternelu, kandidatu za zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta jer smatram da su to ljudi koji imaju energije i znanja da usmjere jedro Domovinskog pokreta bez obzira koliko jak i olujan vjetar bio. Mario i Igor samo jako do pobjede, domovini vjerni!, poručio je Ribić., prenosi HD

https://hrvatskauzivo.com/wp-content/uploads/2024/08/ribic.mp4
Exit mobile version