Site icon Hrvatska uživo

FOTO Sabrina je bila san mnogih muškaraca u 80-ima! Ima 56 godina, a badići i danas jedva zadržavaju njene bujne grudi

FOTO: INSTAGRAM

Naime, Sabrina je aktivna na Instagramu gdje gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na kojima su u prvom planu njene obline. Trudi se i oko svoje figure pa njen ravan trbuh također često privlači pažnju njenih obožavatelja.

Pjevačica Sabrina Salerno u osamdesetima je bila tiha patnja mnogih muškaraca zahvaljujući provokativnom spotu “Boys”, u kojem je je jedva pridržavala tijesni kupaći kostim. Sabrina je u ožujku proslavila 56. rođendan, a da i dalje izgleda fenomenalno uvjerili su se i njeni fanovi na Instagramu kojih ima 1,3 milijuna. Naime, Sabrina je aktivna na Instagramu gdje gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na kojima su u prvom planu njene obline. Trudi se i oko svoje figure pa njen ravan trbuh također često privlači pažnju njenih obožavatelja. Pjevačica se često fotka i u badiću, a njene bujne grudi mnogima golicaju maštu. Sabrina još uvijek odrađuje gaže i koncerte, a pokazuje i svoj svakodnevni život. Tako je nedavno otkrila i da figuru između ostalog održava i čestim odlascima u teretanu.

FOTO: INSTAGRAM

S obzirom na to da je iz Italije, a mediteranska dijeta u svijetu je proglašena kao jedna od najzdravijih, nije ni čudno da je Salerno u tako odličnoj formi.  Pjevačica je nedavno u novom  intervjuu otkrila neke nepoznate detalje o svojem životu i karijeri. Otkrila je da misli da su je ljudi uvijek pogrešno percipirali.  , prenosi večernji

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version