Site icon Hrvatska uživo

Doznalo se kome je Severina trebala pjevati u Srbiji, Vučićeva savjetnica odmah urgirala da je puste s granice!

FOTO: INSTAGRAM

Severina je na kraju puštena u Srbiju kuda je krenula kako bi pjevala na proslavi jednog rođendana…

Vijest da je Severina Vučković privedena na srpskoj granici zbog ‘‘spornih izjava‘‘ u ponedjeljak je odjeknula cijelom regijom.

Severina je na kraju puštena u Srbiju kuda je krenula kako bi pjevala na proslavi jednog rođendana, ali se pjevačica ipak odlučila vratiti u Hrvatsku.

Kako doznaje Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, inače direktora kompanije “Stefial” kojeg srpski mediji nazivaju “SNS graditeljem” jer je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.

Kako pišu srpski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina, većina uzvanika bili su pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke. Također navode da je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Podsjećamo, Severina je privedena na granici sa Srbijom, a o svemu tome i javno se oglasila o čemu opširnije pročitajte OVDJE.

Exit mobile version