Site icon Hrvatska uživo

Vučić o zadržavanju pjevačice: Mislim da je to glupo i bepotrebno, ne zbog Severine, o njoj sve najgore mislim

FOTO: SCREENSHOT/YT

Osim što je govorio o dolasku francuskog predsjednika u Srbiju dotaknuo se i Severininog slučaja

Predsjednik Aleksandar Vučić večeras je gostovao na televiziji Pink te nije propustio priliku da iskomentira privođenje Severine Vučković koja je jučer satima bila zadržana na graničnom prijelazu Bajakovo. Pri ispitivanju od strane policijskih službenika, Severina je odgovarati o svojim stavovima o Srebrenici, ali i drugim neprikadnim temama. Nakon toga je poručila kako neće više ići u Srbiju dokle god je na vlasti aktualni predsjednik kojeg je nazvala diktatorom.

“Iznenadit ću vas onime što vam imam za reći. Jutros sam nazvao Dačića, probudio ga, da vidim što se događa sa Severinom. Rekao mi je tako i tako, rekao mi je da nije privedena, zadržana je na granici dva sata. I ja mislim da je to jako glupo i nepotrebno. Ne zbog Severine, o kojoj sve najgore mislim.” rekao je srbijanski predsjednik, a prenosi srpski Alo!.

“Mi se moramo razlikovati od njih u svemu. Sačuvaj me Bože da vodim državu u kojoj će hapsiti svakoga tko sluša Thompsonove pjesme. Pustite ih sve, i Selmu Bajrami. To što oni mrze Srbiju, govore o sebi. Nećemo biti zemlja koja će uhititi svakoga tko pjeva Thompsona” dodao je Vučić.

“Nema tko u Srbiji danas nije reagirao od političkih partija i takozvane demokratske javnosti. Zato što je neka pjevačica, koja kaže da je Srbija genocidna država, i da sam ja diktator, i koja zna da su Srbi zločinci, ali voli tu pare uzimati” nastavio je Vučić u intervjuu. “Šutili su, nijedno priopćenje nije otišlo za Nemanju Berića. Petnaest dana je bio u zatvoru, tučen i maltretiran” naglasio je., prenosi večernji

Exit mobile version