Site icon Hrvatska uživo

Let helikopterom zajamčen ! Objavila sliku s kćeri tijekom planinarenja i izazvala navalu kritika zbog jednog detalja: “Ako tako nastavi…”

Majka s kćeri planianarila u natikačama i bez zaštitne opreme Foto: Facebook/Paklenica Climbing Gekko

Majka je objavila sliku s kćeri dok planinare po Paklenici. Umjesto pozitivnih komentara, ispod njezine objave mnogi su majku počeli kritizirati zbog jednog detalja.

U Facebook grupi Paklenica Climbing Gekko jedna mama objavila je slike sa svojom malenom kćeri tijekom penjanja po Paklenici.

Iako je obiteljska aktivnost i poticanje djece na kretanje i boravak u prirodi trebalo imati pozitivan učinak, ispod objave mnogi su majci uputili kritike.

“Svi oni znaju da je besplatan let helikopetrom zajamčen…Lijepa priča za TikTok…”,

“Lijepo objašnjeno kako postati klijent HGSS-a od najmlađih dana. Bravo mama!”,

“Crocs!!!?”,

“Bez penjačkih cipela i kacige mogao bi biti i zadnji put”,

“Planinarenjem s djetetom u sandalicama, ona u kroksama, bez kaciga!?? Ak tak nastavi nadam se da je ipak djetetu prvi i zadnji put”,

“Djetetu bi bilo bolje u dječjem parkiću s drugim klincima”, zaredali su se komentari s mnogobrojnim ljutitim reakcijama.

Ipak, ima i onih koji su majku branili i uvjeravali sve zabrinute komentatore kako su staze na Paklenici očišćene od opasna kamenja.

Iako u ovome slučaju intervencija HGSS-a nije bila potrebna, česti su slučajevi u kojima strani državljani krenu na opasne penjačke rute u neadekvatnoj obući i opremi, o čemu su i sami upozoravali., piše dnevnik.hr

Exit mobile version