Site icon Hrvatska uživo

Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

FOTO: INSTAGRAM

Melina Galić navodno je već mjesecima u ljubavnoj vezi s dvije godine starijim biznismenom.

Već duže vrijeme priča se o razvodu Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline Galić, koja je nedavno vratila svoje djevojačko prezime.

Kako pišu srpski mediji, Melina više od osam mjeseci uživa u novoj ljubavnoj romanski s dvije godine starijim biznismenom.

“Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako se njihov odnos počeo hladiti mnogo prije nego što je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kog je stavila točku na taj brak muškarac kojeg je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu”, rekao je izvor za Alo.

“Njezin novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dokle god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom i često se šale da ona napokon ima partnera koji ide uz nju”, dodao je izvor pa otkrio da se viđaju u njegovu luksuznom stanu.

Inače, Haris i Melina zajedno imaju kćer Đinu, koja je majku otpratila na Instagramu, ali ju je kasnije i ponovo zapratila, i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom., piše showbuzz.hr

Exit mobile version