Site icon Hrvatska uživo

Bye, bye grudnjak! Atraktivna mama hajdukovca sunčala se u toplesu: ‘Ali ništa bez truda…’

FOTO: INSTAGRAM

Odvezujte li vi trakice da se što bolje osunčate kao ja?, pitala je Renata Lovrinčević Buljan svoje pratitelje na društvenim mrežama dok se sunčala u toplesu. Nakon što je ‘uhvatila’ boju, bivša misica i majka Hajdukovog golmana Borne Buljana ustala se s ležaljke pa je pozirala rukama prekrivajući grudi.

– Uvijek bi mi bolo oči kad vidim haljinu otvorenih leđa, a bijele debele crte po leđima – priznala je Lovrinčević Buljan u srijedu na Instagramu te je ‘zaradila’ hrpu komplimenata., prenose 24sata

View this post on Instagram

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

‘Jako si lijepa i zgodna, ali ništa bez truda kojeg ulažeš’, ‘Predivna i zgodna’, ‘Slatkiš’, ‘Najzgodnija trenerica’, hvalili su je pratitelji u komentarima.

Često voli pozirati u bikiniju. Tijekom ljeta najviše voli fotografije kraj bazena ili sa šljunčane plaže. Nedavno nam je rekla što je ponekad smeta.

– Ne volim kad svi pišu ‘seksepilna mama’, nitko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim… vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno – požalila se Renata.

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version