Site icon Hrvatska uživo

Penava napao Bujanca, stigao mu odgovor: To je nama naša borba dala – da imamo konjokradicu za maršala!

Šef DP-a Ivan Penava na pressici je, između ostalih, napao i Velimira Bujanca, koji mu je odgovorio na fb-u.

VJEROVALI ILI NE: PLENKOVIĆU, MILANOVIĆU I PUPOVCU U NAPADIMA NA BUJICU PRIDRUŽIO SE I IVAN PENAVA!

POGLEDAJTE VIDEO: Z1 i Bujica su im bili OK – dok nisu došli na vlast…

NAGRADNO PITANJE: Je li Bujica izdala svoje gledatelje ili aktualno vodstvo DP-a svoje birače?!

Redakcija Bujice i uredništvo Z1 televizije do sada su se već navikli na napade Andreja Plenkovića, Zorana Milanovića i Milorada Pupovca… Danas im se pridružio i Ivan Penava!

HVALA IVANE, “POBRATIME MIO”: To je nama naša borba dala – da imamo konjokradicu za maršala!

Nakon poniznog povratka u uhljebnički tor, Ivan Penava je nastavio s podaničkim dokazivanjem novom/starom Velikom vođi… Kako bi skupio hrabrost za osobito drzak napad na Bujicu i Z1 televiziju, leđa su mu morali “čuvati” likovi koji neodoljivo podsjećaju na kamiondžije sa Ibarske magistrale. Umjesto da se i dalje fura na Obamu iz slavonskog sokaka, Penava je za danas izabrao ulogu Yul Brynnera iz jugofilmskog klasika Ljubav konjokradice, snimanog u Vukovaru sedamdesetih godina prošlog stoljeća…

P.S. Iako je novinar Bujice Z1 televizije, Igor Petrović, danas nazočio press kmečanju benavista u Hrvatskom državnom saboru, na kolegiju smo ipak odlučili da mu ne postavlja nezgodna pitanja – jer je vani prevruće – pa bi ga mogao strefiti infarkt! Bujica kreće u ponedjeljak i meteorolozi su najavili par stupnjeva niže temperature – pa će s time nestati humana pošteda osebujnih fiskulturnjaka. I ne samo njih!

PRODAN: Plenki – Pupi – Benava!

#mediokritetskaHRVATSKA

Ova je fotografija nastala prije točno četiri godine. Jedan pristojan čovjek (Radić, a ne Beljak) doveo je za ručicu Benavu u studio Bujice na Z1 televiziji… Nakon prigodnog fotografiranja, prišla nam je profinjena kolegica i budućem predsjedniku dala (ne)iskrene komplimente pa mu predložila shopping. Tko (ni)je dao karticu – zaključite sami!
Novinarka (kasnije glasnogovornica) ga je odvela i na prvo zagrebačko šišanje, pokazala mu ljubazno gdje može kupiti gel za kosu, a po mjeri mu je skrojeno i posve novo ruho – predsjedničko, ne carevo! Kada je stigla i kravata (plave boje) predsjednik je odjednom počeo umišljati da je car… A kad si je na rever još nakačio značku – posve ga je prebacilo!
Ulickani car shvatio je da ne može naciji prodavati priču o znački, ako govori stranim jezikom, karakterističnim za istok s kojega dolazi – pa je zamolio drugu finu kolegicu sa Z1 televizije da ga nauči govoriti HRVATSKI i iz njegovog fiskulturnjačkog vokabulara izbaci tzv. šerpizme.

STVARAJUĆI PREDSJEDNIKA – STVORILI SMO CARA! Al’ ipak je gol!

Iako je u Bujici, kao i kod kolege Dujmovića, izrazito kontemplativnim nastupima bezbroj puta uspavljivao javnost, sada o Z1 televiziji govori kao da kod nas nije nikada bio i na identičan način, kao što su prije njega kmečali koalicijski drug Plenković, politički ljubavnik Milanović i tihi partner Pupovac… Izgleda da je shopping s novim/starim gazdama ipak bio izdašniji. Uključio je i polit/estetskog kirurga – specijaliziranog za odstranjivanje ljudskog obraza…
“A meni tako dođe, nakon čaše vina – da ih pitam; jel’ to i vaša Domovina?”

NASTAVIT ĆE SE…

#bujicatim ????????

Exit mobile version