Site icon Hrvatska uživo

Stjepan Vukadin o novim kolegama u žiriju MasterChefa: ”Mogu reći da se od prvog dana…”

FOTO: IN MAGAZIN

Članovi žirija MasterChefa, koji će uskoro kušati kulinarske kreacije novih kandidata, sada su se našli u potpuno drugačijoj ulozi – kraljevskih kušača. Za novi promospot imali su zadatak procijeniti jela dostojna kraljevskog stola. Kako su se snašli u tim ulogama, kakva jela priželjkuju te zašto su ovo snimanje usporedili s kuhinjom, donosi naša Dijana Kardum.

Nešto duža kosa, volani, bogato ukrašeni kaputi teški nekoliko kilograma. Članovi žirija MasterChefa ovaj put u drugačijim ulogama, onih – kraljevskih kušača, za kraljicu koju je utjelovila Ana Begić Tahiri i kralja kojeg je utjelovio Hrvoje Kečkeš.

”Najbolji ovaj outfit dosad, pogledaj jesu me sredili, ja se samo divim ovim kraljevim kušačima, ako su stvarno nosili ovako odjeću, onda im svaka čast”, govori Stjepan Vukadin.

”Moram priznat, prvi put imam ovo na sebi, jako je teško i malo je u njemu vruće, ali vruće je i kod nas u kuhinjama tako da ajmo reći temperatura je ista”, kaže Mario Mihelj.

”Novo iskustvo ali mi je onako dosta, dosta vruće, ovo sad mogu usporediti sa vrućinom u kuhinji”, dodao je Goran Kočiš.

Vruće je tako bilo i ispred ali i iza kamera. A da bi ovako zablistali bilo je potrebno i puno vremena.

”Nemoj mi ništa govorit, spremaju nas od jutros od šest sati, ali dobro je, najgore je prošlo, sad snimamo. Snimanje traje, traje, traje, to je sve ono scena po scena, ali zanimljivo je.”

”Koncept spota je zapravo da smo na kraljevskom dvoru. Mi smo kraljevski kušači, koji želimo probati što više hrane, kralju ne damo ono što ne valja i pokušavamo kralja uloviti da nam ne ukrade hranu i dobiva po prstima.”

Poruka je jasna, standardi u MasterChef kuhinji izuzetno su visoki – gotovo kraljevski. Uskoro će pred njih stati mnogi kandidati sa željom da zadovolje njihova istančana nepca. No neke će stvari i detalji žiri posebno razveseliti.

”Da je onako tehnički odraženo kako triba, kad je nešto tehnički odrađeno kako treba, osim ako sad nisu zabucali sa ne znam i ja napravili koju kombinaciju namirnica, tehnički ako je to dobro odrađeno onda to funkcionira.”

”Ja najviše volim jesti meso, najviše ga i pripremam zapravo steakove, to me najviše raduje kad probam od nekog tko zna dobro peći meso čak i ako šapće nešto tom steaku. Mene zovu šaptač stakeovima”, kaže Mario.

Mnogim kandidatima ulazak u vatrenu MasterChef kuhinju bit će ostvarenje sna.

”Najteži dio u kuhinji uvijek je priprema, znači, izrada za sljedeći servis to je najteži dio dok taj sam servis i čin izdavanja jela je ono uživanje u onim plodovima što smo napravili”, objašnjava Goran.

Chefovi Goran Kočiš i Mario Mihelj u žiriju će se prvi put pridružiti već iskusnom Stjepanu Vukadinu.

”Kao što sam rekao, ovo je meni sad nešto potpuno novo i ulazim u te vode biti nečiji žiri dok dosad sam ja bio uvijek neka vrsta natjecatelja gdje su moji gosti bili žiri.”

”Mogu reći stvarno da se ovaj da se top top slažemo od prvog dana, desila se opet neka vibra, neka kemija isto kao s Damirom i Melkiorom”, priznaje Stjepan.

Ne sumnjamo da će i ove sezone u Masterchef kuhinji biti vatreno stoga s nestrpljenje očekujemo što će nam žiri i kandidati uskoro zakuhati., prenosi showbuzz.hr

Exit mobile version