Site icon Hrvatska uživo

Sonja Kovač otkrila je tajnu fantastične linije samo tri mjeseca nakon poroda: ”Odgovor na vaše pitanje je…”

FOTO: INSTAGRAM

Influencerica Sonja Kovač dala je odgovor na pitanje koje već neko vrijeme muči njene pratitelje, evo koja je njena tajna.

Naša influencerica Sonja Kovač prije nešto više od dva mjeseca rodila je djevojčicu Bellu May, a njeni pratitelji oduševljeni su izgledom bivše glumice tako kratko nakon poroda.

Pošto je stalno dobivala upite kako joj to uspijeva, sad je dala i odgovor na to pitanje uz videozapis na kojem izlazi iz mora u crnom kupaćem kostimu i izgleda odlično., piše showbuzz.hr

”Drage ženice, nemojte se uspoređivati s drugima! Pogotovo na društvenim mrežama! Svaka od nas je jedinstvena, posebna i drugačija”, započela je.

”Odgovor na vaše pitanje o mojoj liniji je kako nema nikakve tajne – samo geni.”

”Mogli ste vidjeti kroz moju trudnoću kako uopće nisam dobila kile, doslovno ni vodu nisam navukla, sam samo imala trbuh i tako je vrlo brzo i splasnuo, još ga je mrvicu ostalo. Olakotna je okolnost kada se brzo oporaviš od poroda pa si odmah u pogonu. Znam da vas ima još takvih jer nekada nas drugi gledaju ispod oka kao da nismo s djetetom već negdje tešemo liniju i tko zna što radimo kako bi vratile formu! Tako da nemojte se zamarati kilama nakon trudnoće, otići će kad tad pa makar i kad počnete jurcati za bebicom kada propuza ili prohoda!”, napisala je.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon 10 godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

Exit mobile version