Site icon Hrvatska uživo

FOTO Nives Celzijus u badiću zapalila društvene mreže: ‘Poljubi me u celulit’

FOTO: INSTAGRAM

Nives je uz fotografiju na vremenskoj crti objavila još jednu u Instagram pričama te se pohvalila prirodnim izgledom i manjkom fotošopa.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus ne prestaje svoje obožavatelje oduševljavati izazovnim ljetnim izdanjima. Zgodna Nives sada se fotografirala na rubu bazena jedne kuće za odmor i proslave, a najnoviji prizori nisu nikoga ostavili ravnodušnim. Naime, Celzijus na sebi nosi ružičasti bikini koji ističe njezinu zavidnu figuru, pri čemu je odabirom poze odlučila još jednom pokazati tetovažu koju je radila ranije ove godine. U opisu fotografije poručila je: – Poljubi me u celulit – i još jednom ponosno istaknula svoje nesavršenosti, dok su je pratitelji u komentarima obasipali komplimentima, od kojih su neki bili posebno inspirativni.

FOTO: INSTAGRAM

– “Tebe su protjerale ljubomorne boginje s Olimpa zato što je Zeus pao pred tvojom nogom”, “Neka vide kako izgleda rasna žena”, “Slabo bi se naljubio, nemaš ga baš nešto”, “Ma top”, “Što starija, to bolja”, Žena bez celulita nije žena”, “Nemaš se čega sramiti” – samo su neki od mnogobrojnih pohvala na račun Nivesinog izgleda. Podršku joj je pružila i njezina kćerkica Taisha, koja je napisala “Lijepa mami” i priložila emotikon sa srcima.

Nives je zatim putem Instagram storija objavila još jednu fotografiju, ovaj put iz bazena, te uz nju napisala: – Doskočila sam problematici oko celulita i uskočila u vodu. Uživajte u neobrađenim fotkama bez celulita – pohvalila se izgledom glumica koja u bazenu kraj sebe ima velikog ružičastog flamingosa na napuhavanje., prenosi večernji

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version