Site icon Hrvatska uživo

Po Hrvatskoj ponovno skrivaju eure! Tko prepozna mjesto iz videa, neka požuri po nagradu

PHOTO: TIkTok

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku… Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se

Internetski trend #cashcatch ove godine zaludio je svijet, a prisutan je i u Hrvatskoj. Radi se tome da neki skrivaju novčanice po javnim mjestima, to snimaju tako da daju naznaku gdje bi novac mogao biti, ali ne otkrivaju previše. Video tada objave na društvenim mrežama i lov može početi. Naime, onaj tko prvi pronađe novac ima ga pravo zadržati.

Skrivaju novčanice od 5, 10, 20, 50 pa čak i 100 eura. Iako se činilo kako je trend u Hrvatskoj nakon početnog oduševljenja zamro, čini se da ipak nije tako. Naime, pojavio se novi video u kojem vidimo kako netko skriva priličnu količinu novca negdje u Hrvatskoj.

@gifthubx

Replying to @tiktok_a_m_111

♬ Originalton – GiftHub

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku… bilo gdje. Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se, prenosi njemački portal pcwelt.de.

Zna se dogoditi da gomile ljudi dojure do lokacije na biciklima, skuterima, u automobilima, na motociklima, pješice…

Inače, ova igra krenula je iz Nizozemske i brzo se proširila drugim državama., piše 24sata.

Exit mobile version