Site icon Hrvatska uživo

Helena Livaković oduševila fanove novim fotkama, na plaži drži sina u naručju

PHOTO: Instagram

HELENA Livaković, supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, početkom siječnja rodila je njihovo prvo dijete, dječaka Joakima. Prije dva dana objavila je fotografije na Instagramu gdje se vidi kako uživa na plaži dok sina drži u naručju. Na nekoliko fotografija pozirala je i s njihovim kućnim ljubimcem.

Photo: Instagram

“Uživajte, prekrasni ste”, “Lipa i najdraža”, pisali su joj pratitelji ispod objave, a mnogi su ostavljali srca i smajliće u komentarima.

Oduševila je vitkom linijom

Sada je još jednom pokazala i svoju fantastičnu liniju. Podsjećamo, nedavno je objavila story u bikiniju na kojem je također pozirala sa psom te oduševila sve pratitelje vrhunskom formom samo pola godine nakon poroda. Prije toga pohvalila se s još nekoliko ljetnih fotografija te pobrala komplimente u komentarima. “Kakva ljepotica”, “Wow”, “Livaković je baš sretnik”, pisali su joj u komentarima.

Skrivala je trudnoću

Mnoge je iznenadila vijest da su nogometaš i njegova supruga postali roditelji s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju. 

Photo: Instagram

Ljubavna priča Dominika i nje počela je 2017. godine, a bili su dobri prijatelji i prije toga. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se u lipnju 2022. u katedrali sv. Stošije u Zadru. Svadbeno slavlje nastavilo se u Petrčanima. Inače, lijepu Helenu su zbog sličnosti sa suprugom princa Harryja prozivali i “hrvatskom Meghan Markle”.

Početkom srpnja, Dominik i Helena krstili su Joakima, a fotografije s ceremonije objavila je menadžerica Vatrenih Iva Olivari. “Samo ljubav”, napisala je u opisu objave. Dječaku su krsni kumovi bili Domagoj i Ivana Vida., piše Index.hr

Exit mobile version