Site icon Hrvatska uživo

Prognana olimpijska plivačica demantirala glasine: “Molim vas da prestanete, neću to dopustiti…”

Luana Alonso (Foto: Luana Alonso)

Nakon velike količine izvještaja kako je Luana Alonso izbačena iz Olimpijskog sela, oglasila se paragvajska plivačica.

Paragvajska olimpijska plivačica Luana Alonso, koja je najavila povlačenje iz sporta u dobi od samo 20 godina, napustila je Pariz nakon što je suspendirana iz olimpijskog sela. Međutim, ona te vijesti naziva lažnima.

Vijesti o njezinoj suspenziji bile su obavijene velom tajne jer paragvajski olimpijski dužnosnik nije precizno naveo razloge njezina neprimjerenog ponašanja, već je dao nejasnu izjavu.

Larissa Schaerer, bivša tenisačica koja je predstavljala Paragvaj na Olimpijskim igrama 1992. godine, izjavila je:

“Njezina prisutnost stvara neprimjerenu atmosferu unutar paragvajskog tima. Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputama i svojevoljno odlučila ne provesti noć u selu.”

“Neću dopustiti da laži utječu na mene…”

Nakon što je široko izviješteno kako je izbačena iz olimpijskog sela, Luana Alonso oglasilo se na svom profilu na Instagramu i demantirala te optužbe. 

Luana Alonso story (Foto: Luana Alonso)

“Samo sam željela pojasniti da nikada nisam bila izbačena ili protjerana ni od kud, molim vas da prestanete širiti lažne informacije. Ne želim davati nikakve izjave, ali neću dopustiti da laži utječu ni na mene”, dodala je Alonso uz fotografiju na kojoj uživa u piću s pogledom na zalazeće sunce.

Alonso je imala razočaravajuće nastupe na Olimpijadi te je završila na šestom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj utrci, samo 0,24 sekunde iza petoplasirane Gruzijke Ane Nizharadze, čime je za malo propustila polufinale.

Nakon toga dramatično je objavila svoje povlačenje iz sporta., piše gol.hr

Exit mobile version