Site icon Hrvatska uživo

Madonna (65) iznenadila fanove fotkama, pozirala bez majice uz nepoznatog muškarca

PHOTO: Instagram

MADONNA je iznenadila pratitelje s nekoliko posljednjih objava na Instagramu.

65-godišnja pjevačica pozirala je bez majice i grudnjaka, dok je grudi prekrivala kosom. Na jednoj od fotografija pozirala je s nepoznatim muškarcem koji se “skrivao” iza njenih leđa. 

“Vruća zabava u ljetno doba”, napisala je pjevačica kratko u opis objave. Neki su joj u komentarima pisali da izgleda kao “karikatura” i da “ne liči na sebe”. No brojni obožavatelji stali su u obranu pjevačice i pisali da oni kojima smetaju njezine objave ne trebaju gledati njezin profil.

Photo: Instagram

Madonnu nedavno tužio obožavatelj

Madonna ne prestaje šokirati ni u 65. godini života, a nedavno je jednog obožavatelja naljutila kontroverznim nastupom u Kaliforniji.

Naime, kako piše The Blast, jedan Madonnin obožavatelj navodno je tužio pjevačicu jer je “posjetitelje svoje posljednje turneje Celebration izložila pornografiji, i to bez upozorenja”. Prema pravnim dokumentima, Madonna je tužena i zbog “lažnog oglašavanja i neželjenog izlaganja seksualnom sadržaju”.

Tužitelj Justen Lipeles podnio je kolektivnu tužbu u svoje ime i u ime svih pojedinaca u Kaliforniji koji su kupili ulaznice za Madonnin koncert, tvrdeći da je publika navodno bila “prisiljena gledati žene u toplesu koje simuliraju seksualne činove”., piše Index.hr

Exit mobile version