Site icon Hrvatska uživo

Djed Danke dobio je jezivu poruku, a kada je vidio od koga, šok je bio još i veći

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Djed Danke Ilić nada se da je djevojčica živa. Povod za to dao mu je komentar oca osumnjičenog za ubojstvo djevojčice na društvenoj mreži Faceboook.

Djed Danke Ilić, Milan, srpskim je medijima rekao kako, baš kao i Dankini roditelji, sumnja u to da je djevojčica nestala ili da je mrtva već da je istina nešto sasvim treće.

Danka je nestala 26. ožujka, a za sada su glavni osumnjičeni za njezin nestanak i moguće ubojstvo Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji će biti pušteni na slobodu ako se do rujna ne prikupe konkretni dokazi protiv njih.

“Razočarani smo svi veoma. Ne znamo što da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja vremenom da dokaza nema. Počeo sam vjerovati, odnosno nadati se, da je Danka ipak negdje i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili.

Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, Dejanova oca, a napisao je da je moja unuka u Düsseldorfu u Njemačkoj“, rekao je Milan, a piše Kurir.rs.

Milan je rekao i da nadležni i policija redovno o napretku istrage obaviještavaju Dankine roditelje, ali da oni više ne zanju kome vjerovati.

“Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vrijeme nestanka bili u vozilu ispred kuće u Banjskom. A saznali smo sad da njihovi odvjetnici tvrde da Ivana (op. a. Dankina majka) kobnog dana uopće nije ni bila u Banjskom Polju i da samim tim nije uslikati Danku, nego da je ona slika koju je snaha dala za medije nastala tko zna kad. Mislim sve je to strašno…”, priča Milan.

Kaže da se Ivana i Miloš dobro drže s obzirom na situaciju. Kako kaže, Ivana je nedavno rodila te da su ona i beba dobro. Njegov sin zaokupljen je poslom.

“Drže se, s obzirom na to šta im se dešava, dobro su. Što da kažem, i oni sumnjaju sada u sve… Eto, opet kažem, volio bih da mi je unuka živa i da je dobro”, rekao je djed Milan.

Tužiteljstvo je dobilo DNA i GPS vještačenja koje mora analizirati. Do sada je ispitano oko 25 svjedoka i pretražena te vještačena tri automobila.

Dankino tijelo još nije pronađeno., prenosi dnevnik.hr

Exit mobile version