Site icon Hrvatska uživo

VIDEO Teretnjak ‘pokupio‘ automobil na ulazu u Split i nastavio voziti: ‘Ovo je pokušaj ubojstva!‘

FACEBOOK/Prometne zgode i nezgode

Na Facebook stranici ‘Prometne zgode i nezgode‘ osvanuo je video snimljen prednjom auto-kamerom…

Svakodnevno svjedočimo kaosu i košmaru na našim prometnicama – najčešće je riječ o bahatluku vozača, oduzimanju prednosti ili nepropisnom parkiranju. Međutim, ponekad se dogode situacije koje nisu niti malo banalne i mogu biti itekako kobne za sudionike u prometu.

Tako je na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” osvanuo video snimljen prednjom auto-kamerom, a na njoj se vidi poprilično bizarna prometna nesreća. Mjesto radnje je kružni tok na međi između Splita i Solina, a glavni akter je vozač žutog teretnjaka, koji je igrom slučaja ili okolnosti “pokupio” osobni automobil te ga nastavio gurati metrima dalje, prema smjeru Kaštela, piše Slobodna Dalmacija.

https://hrvatskauzivo.com/wp-content/uploads/2024/07/453674499_504427165317356_7375682864701377481_n.mp4
Facebook stranica “Prometne zgode i nezgode”

Ispod objave nanizalo se više od 500 komentara, od kojih su neki branili vozača kamiona pišući da ne trebaju suditi oni koji nikad nisu bili u kabini, a većina je ipak bila osuđujućeg tona:

– Ovo je pokušaj ubojstva, treba mu doživotno oduzeti dozvolu, ovo je za zatvor, treba ga poslati na psihijatrijsko liječenje… – pisali su ogorčeni pratitelji.

Exit mobile version