Site icon Hrvatska uživo

Thompson najavio drugi veliki samostalni koncert nakon dvije godine pauze

screenshot

MARKO Perković Thompson održat će koncert na stadionu u Dugopolju 16. kolovoza, potvrdili su organizatori za 24sata.

“Nadamo se kako ćemo ovim koncertom i lokacijom omogućiti svima vama koji nećete uspjeti doći na koncert u Imotskom, bez obzira na to što smo i ovdje ograničeni brojem posjetitelja, da uspijete nabaviti svoju ulaznicu”, poručili su organizatori. Još nije poznato kada će ulaznice biti u prodaji.

Bit će to još jedan samostalni koncert glazbenika nakon dvije godine pauze. Prvi će održati 8. kolovoza na stadionu Gospin dolac u Imotskom. 

“Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima”

Koncert na stadionu Gospin dolac održat će se dva dana nakon koncerta Imotski Ne Zaboravi, na kojem će Thompson također nastupiti, uz Matu Bulića i Dražena Zečića.

“Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom”, objasnio je nedavno menadžment glazbenika. Karte za taj koncert rasprodane su u rekordnom roku, samo 48 sati od puštanja u prodaju. Dražen Zečić potvrdio je da je za to zaslužan Thompson. 

Nedavno objavio novu pjesmu

Thompson je krajem lipnja objavio pjesmu Ako ne znaš šta je bilo. Nastala je u suradnji s bendom Hrvatska ruža, a tekst potpisuju Neno Ninčević i Thompson.

Exit mobile version