Site icon Hrvatska uživo

Baby Lasagna pozirao je s harmonikašicom koja nije prošla na Doru, ona ga nahvalila: ”Nisam ti stigla reći…”

FOTO: INSTAGRAM

Baby Lasagna pozirao je s našom mladom harmonikašicom Stelom Rade koja je prije par mjeseci punila naše medijske stupce.

Naš glazbenik Baby Lasagna pozirao je s našom mladom harmonikašicom koja je prije par mjeseci punila naše medijske stupce.

On i Stela Rade našli su se u njegovom rodnom Umagu gdje je ona nastupala, a tim povodom nahvalila ga je u opisu.

”Marko, najveće hvala što si došao i prisustvovao mom nastupu. Nije mi padalo na pamet slikanje, a pogotovo kad sam vidjela koliko te ne puštaju na miru. Pošto su nas ipak uslikali, a ja ti nisam stigla reći sve što sam htjela, imam potrebu zahvaliti se i ovim putem pa još jednom podsjetiti ljude kakav si čovjek prije svega. Apsolutno si se trebao desiti ovom svijetu, ovom vremenu, glazbi. Bog će ti dati da pronađeš mir u ludilu koje te snašlo i da zauvijek voliš život koji živiš. Da dugo postojiš takav kakav jesi”, napisala je.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, Stela Rade objavila je pjesmu ”Balkan Pop” kojom se prijavila na Doru. No, njezina pjesma u uži izbor nije prošla.

Stela je inače postala glavna tema domaćih medija nakon što joj je na Adventu u Svetom Ivanu Zelini netom prije koncerta otkazan nastup.

Direktorica Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić Mubrin nakon toga je poslala službeno priopćenje medijima, no mnogi su stali na Stelinu stranu koja je potom održala koncert u jednom kafiću.

Stela je javnosti poznata i po svom nedavnom nastupu u showu “Supertalent” gdje je podršku pravila svojoj mami Lidiji koja se također bavi glazbom. Tada su zajedno izvele Providencu od Petra Graše i Tončija Huljića., piše showbuzz.hr

Exit mobile version