Site icon Hrvatska uživo

Srbić nezadovoljan zbog scene na hrvatskom brodu: Uznemirilo me kad sam to vidio


Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić nije mogao na svečanost otvaranja Olimpijskih igara u petak jer je već danas u podne imao prvi nastup.

Zbog toga je još u studenom morao odbiti biti stjegonoša što bi mu inače bila velika čast jer, kako je kazao, kao klincu mu je izlazak sportaša bio događaj po kojima je pamtio i prepoznavao Olimpijske igre.

Stoga ne čudi njegov ovakav odgovor na pitanje je li gledao izravni prijenos svečanog otvaranja…

– Gledao sam prvi dio, zaključno s dijelom u kojem su pokazali naše sportaše. Uznemirilo me kada sam vidio kako smo izašli, kada sam vidio da sportaši nisu bili u prvom planu. Neki drugi ljudi su bili na rubu broda i samo se njih vidjelo, a sportaši su ostali u pozadini. Na Olimpijskim igrama smo zbog sportaša, ni zbog koga drugoga. Šalim se kada sam kazao da sam zbog njih otišao od TV-a, nisam, ali želim to reći. I Barbara Matić i Giovanni Cernogoraz koji su nosili zastavu utopili su se u to sivilo. Mislim da se njih moralo istaknuti jer su zaslužili nositi zastavu, pored njih staviti sve ostale sportaše koji su bili na otvaranju, a ne neke druge ljude. Bože moj, kod nas tako to očito uvijek funkcionira, pišu Sportske novosti.

Exit mobile version