Site icon Hrvatska uživo

“Osjećala sam da me osuđuju”: Australka podijelila prve dojmove o Hrvatskoj, iznenađuju li vas?

Pokušala je pozdravljati slučajne prolaznike, ali reakcije joj se nisu svidjele.

Australska tenisačica Charlotte Nicholls objavila je video u kojem govori o prvim dojmovima o Hrvatskoj, a najviše ju je iznenadilo što joj slučajni prolaznici ne uzvraćaju pozdrave i osmijehe.

FOTO: INSTAGRAM

Charlotte kaže da je pokušala pozdraviti i osmjehnuti se prolaznicima na ulici, a zauzvrat je dobila samo začuđene poglede i mrgođenje. Na objavi je priznala da joj je ubrzo postalo neugodno te da se osjećala kao da je svi osuđuju.

Hrvati su joj u komentarima pokušali objasniti zašto je to tako, a ovo su neki od komentara: “Hrvati se smiju i pozdravljaju nepoznate ljude samo dok planinare. No, jednom kad te upoznaju, uvijek će ti uzvratiti osmijeh i pozdrav”, “Ne pravimo se da se smijemo samo da bi ispali simpatični. Kad ti se netko nasmiješi, možeš biti sigurna da mu je drago što te vidi. Nije li to bolje?”, “Dobro došla u Hrvatsku. Da živiš ovdje, znala bi zašto se ljudi baš ne smiju”.

FOTO: INSAGRAM

Objavu Australke možete pogledati u nastavku pa provjerite biste li joj uzvratili osmijeh ili mislite da su komentari u pravu.,piše folder.hr

Exit mobile version