Site icon Hrvatska uživo

Trump u prvom intervjuu nakon atentata otkrio što mu je spasilo život: “Skoro nikad to ne činim”

FOTO: SCREENSHOT

Bivši američki predsjednik i izgledni republikanski kandidat za novog predsjednika SAD-a Donald Trump dao je prvi intervju nakon što je u subotu na stranačkom skupu u Butleru u Pennsylvaniji izvršen atentat.

Bivši američki predsjednik Donald Trump dao je prvi intervju nakon što je u subotu na stranačkom skupu u Pennsylvaniji na njega izvršen atentat.

U razgovoru za Washington Examiner naglasio je kako je nanovo napisao svoj konvencijski govor kako bi glavna poruka koju će poslati bila jedinstvo umjesto kritika upućenih Joeu Bidenu.

“Govor koji sam namjeravao održati u četvrtak bio bi vrlo impresivan. Da se ovo nije dogodilo, bio bi to nevjerojatno dobar govor”, rekao je Trump i dodao da bio prvenstveno bio usmjeren na politiku predsjednika Bidena.

“Iskreno, sada će to biti potpuno drukčiji govor. Ovo je prilika za ujedinjenje naše zemlje. Pružila mi se ta prilika”, dodao je.

Trump je rekao da stvarnost onoga što se dogodilo u subotu tek počinje i opisao trenutak kada je podigao pogled prema gomili nakon što je shvatio da je upucan. Otkrio je da mu je život spasila i činjenica što se baš u tom trenutku okrenuo da pogleda isječak videa koji je pušten na predizbornom skupu.

“Skoro baš nikada ne mičem pogled s publike. Da u tom trenutku nisam to učinio, tko zna bih li sada bio ovdje”, rekao je.

Trump je u ključnom trenutku okrenuo glavu i završio s krvavim uhom.

“Energija koja je dolazila od ljudi ondje u tom trenutku, oni su samo stajali. Teško je opisati kakav je to osjećaj, ali znao sam da svijet gleda. Znao sam da će povijest o tome suditi i znao sam da im moram dati do znanja da smo dobro”, rekao je Trump za Washington Examiner, a prenosi BBC.

Exit mobile version