Site icon Hrvatska uživo

Muke po Elli Dvornik: ‘Raširila su mi se bedra! Više ne mogu pronaći traperice koje mi pašu’

PHOTO: Instagram

To jest noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike, rekla je Dvornik

Influencerica Ella Dvornik ponovno je u problemima do kojih je došla kada je ponovno krenula intenzivno odlaziti u teretanu.

– Raširila su mi se bedra, to jest noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući – rekla je influencerica svojim pratiteljima na Instagramu., prenose 24sata

Pokazala je i svoju novu liniju slikajući se u gaćicama. Podigla je i majicu te otkrila grudi, ali je strateška mjesta prekrila naljepnicama i tako ostavila nešto i mašti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Foto: Instagram

Otkrila je da se fokusira na ramena, trbuh i noge u teretani te da trenira oko 45 minuta. Dodala je i da jede sve pa čak i brzu hranu, ali sve u granicama normale. 

Izbacila je i alkohol što joj je bila dobra odluka te tvrdi da je sad u dobroj formi. Osim što ima problema s unosom proteina, dodala je i kako je trenutno bez društvenog života. Na kraju je podijelila i svoju transformaciju.

Foto: Instagram

Exit mobile version