Site icon Hrvatska uživo

Znaš li tko sam? Ostala je bez prestižne nagrade, morala se za nju boriti godinama na sudu…

Foto: Privatni album

Spisateljica je za svoju autobiografiju osvojila prestižnu književnu nagradu Kiklop za hit godine koji joj nisu htjeli dodijeliti, a tu kategoriju su ukinuli godinu poslije

Hrabra sam i jaka, a onda se probudim u pola noći i plačem da me nitko ne čuje. Ostvarim sve što poželim, ali potpuno nisam sretna i ponekad si iz slabosti poželim najgore, rekla je svojedobno Nives Celzijus (42) za Story o ocu koji ju je kao maloljetnicu psihički zlostavljao i prijateljima predstavljao kao ljubavnicu.

Pjevačica, glumica i spisateljica za autobiografiju ‘Gola istina’ osvojila je 2008. prestižnu književnu nagradu Kiklop u kategoriji za hit godine koji joj nisu htjeli dodijeliti.

Foto: Privatni album

Godinu poslije ukinuli su tu kategoriju, a Nives je Kiklopa morala istjerati sudskim procesom koji je trajao pet godina.

Njezino pravo prezime je Zeljković te je jednom prilikom otkrila odakle joj umjetničko prezime.

– Celzijus, pitate? Sama sam se toga sjetila, drugima se svidjelo. Nadimak je bio simbol porasta temperature, asocijaciju na moju pojavu, vrstu nastupa koju sam odabrala, a i lako se pamtilo – rekla je.

Pjevačica je u lipnju 2005. stupila u brak s nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leonea i kćer Tashu.

No nakon razvoda Dino i Nives ostali su u korektnim odnosima prije svega zbog djece, a i njihov odnos smatra kvalitetnijim nego što je bio u braku.

Nedavno je na CMC festivalu zapjevala ‘Pilu’, gledali smo je u žiriju showova ‘Tvoje lice zvuči poznato’  i ‘Masked Singer’, glumila je u našim serijama, još razmišlja o tome da prihvati ulogu zbog koje bi se trebala preseliti u Beograd, ali ćemo je zato gledati kao voditeljicu srpskog showa ‘Imanje’., pišu 24sata

FOTO: INSTAGRAM
Exit mobile version