Site icon Hrvatska uživo

Održana 20. po redu dodjela nagrada izvrsnim učenicima

Održana je 20. po redu dodjela nagrada “Oskar znanja” najboljim hrvatskim učenicima za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Više od 480 učenika osnovnih i srednjih škola nagrađeno je Oskarom znanja za osvojena prva mjesta na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu te osvojene medalje na međunarodnim natjecanjima.

Oskar znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i mladih. Ovogodišnja dodjela održana je u prostorijama Zagrebačkog velesajma, a dodjelu su upriličili ministar Radovan Fuchs, ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje Vesna Šerepac, te predsjednik Hrvatske zajednice županija, župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić.

U uvodnom obraćanju župan Marušić je u ime Hrvatske zajednice županija čestitao svim dobitnicima Oskara znanja: “Uz čestitke učenicima, posebne čestitke upućujem učiteljima, mentorima, ali i roditeljima svih nagrađenih učenika. Koristim priliku da čestitam 150. obljetnicu djelovanja Agencije za odgoj i obrazovanje. Hvala vam što potičete izvrsnost, a vama učenicima hvala što nas činite ponosnima.”

Exit mobile version