Site icon Hrvatska uživo

Luka Nižetić predstavio novu pjesmu, zove se Vrića sriće

PHOTO: YouTube

LUKA Nižetić objavio je pjesmu Vrića sriće koju je sinoć premijerno predstavio na Melodijama Jadrana.

Luka je na novom singlu ponovno udružio snage s Branimirom i Mariom Mihaljevićem, autorima glazbe i teksta, dok im se sa svojim idejama u realizaciji aranžmana pridružio  i David Vurdelja – Baby Dooks. Nakon Manistre na pome, Luka nastavlja u prepoznatljivom mediteranskom pop izričaju. 

Spot sniman na Visu

Prateći videospot je sniman na predivnim lokacijama otoka Visa.

“Pjesmu smo snimili još prošle godine, no čekali smo pravi trenutak i prigodu da ju predstavimo javnosti a od festivala Melodije Jadrana mislim da nema boljeg mjesta. Već na prvu znao sam da se radi o ljetnoj pjesmi koja svojom melodijom i tekstom podiže razinu hormona sreće. Ljeto je za mene najljepše godišnje doba koje u meni budi osjećaj slobode, sreće, zadovoljstva, radosti, energije te se nadam da smo i kroz kroz videospot uspjeli  prenijet emociju toplog juga, a moja Komiža I otok Vis stvorili su čarobnu atmosferu i dali nam dodatnu inspiraciju tijekom samog snimanja”, rekao je Luka Nižetić te dodao: “U realizaciji spota sudjelovali su svi dragi lokalni ljudi iz mjesta pa im se ovom prilikom zahvaljujem, a pogotovo svom crewu iz Fabrike, Yvesu Taquetu, OPG-u Treva, Dog Beach Baru te Malom raju u Komiži”. 

Iza kamere se našao Jakša Jukica. Već prvu live izvedbu novog singla Vrića sriće Luka će imati priliku izvesti večeras u Sutivanu na otoku Braču, a ovog ljeta očekuju ga koncerti diljem zemlje od Ernestinova, Umaga, Fažane do Karlovca…, piše Index.hr

Exit mobile version