Site icon Hrvatska uživo

Gdje je nestala Saša iz ‘Braka’? Bojanu je zamjerala preglasno disanje, evo čime se danas bavi

FOTO: INSTAGRAM

Saša se nakon showa ‘Brak na prvu’ povukla iz javnosti. Nedavno se pohvalila i da je otvorila sezonu kupanja, a često joj se u komentarima javi i majka Hajdukovog vratara, Renata Lovrinčević Buljan

U trećoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘ gledatelji su pratili turbulentan odnos između Saše Đorić i bivše ‘Big Brother’ zvijezde, Bojana Mrđenovića. Od samoga početka emisije Bojan i Saša nisu kliknuli. Vjenčanje je samo na romantičnim fotografijama izgledalo idilično, a već je ono bilo naznaka da njih dvoje najvjerojatnije neće dugo izdržati.

Medeni mjesec je bio buran, a zajednički život nije ni postojao. Po prvi put u showu, jedan je par živio odvojeno. Saša je bila u hotelu, a Bojan u stanu koji je bio predviđen za njih dvoje., prenose 24sata

Foto: RTL

Zamjerala mu je preglasno disanje, govorila da joj ne paše energetski te da mu ne može biti niti prijateljica. Na posljednjoj ceremoniji za parove, Saša i Bojan, prvi put su se složili te napisali ‘odlazim’.

Saša se nakon showa povukla iz javnosti, a danas živi miran život. Ako je suditi prema objava na društvenim mrežama, Saša uživa u Dalmaciji te je instruktorica joge i pilatesa. 

– Iskusite moć intenzivnog kardio trening, zabavite se i uživajte dok definirate svoje tijelo, poboljšavate ravnotežu i oblikujte mišiće – napisala je na društvenim mrežama ranije.

Foto: Instagram

Često se pohvali fotkama iz prirode, a voli biciklirati i planinariti.

Nedavno se pohvalila i da je otvorila sezonu kupanja, a često joj se u komentarima na društvenim mrežama javi i majka Hajdukovog vratara, Renata Lovrinčević Buljan.

Foto: Instagram

Exit mobile version