Site icon Hrvatska uživo

Otac monstrum 267 puta silovao kćer: Počelo je kad je imala samo pet godina, slučaj je stravičan

FOTO: PEXELS

Otac (45) monstrum koji je godinama silovao svoju maloljetnu kćer osuđen je na 40 godina zatvora. Užas je za djevojčicu počeo kada je imala samo pet godina, a tijekom suđenja su otkriveni gnjusni detalji zlostavljanja koje je proživjela.

Županijski sud u Splitu osudio je 45-godišnjaka na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog silovanja svoje maloljetne kćeri. U pet godina otac monstrum djevojčicu je silovao čak 267 puta, a sve je počelo 2018. godine kada je imala tek pet godina.

Silovao bi je u prosjeku jednom tjedno, a posljednji mjesec svaka dva dana, piše Dalmatinski portal. Osim prvi put, kada je to učinio u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u obiteljskom stanu, sobi i kupaonici. Majka djevojčice i supruga okrivljenog je teško bolesna i stanje joj se rapidno pogoršalo. Danas je nepokretna.

Tijekom suđenja otkriveni su brojni mučni detalji ovog slučaja. Otac je kćeri branio socijalni kontakt, vodio ju je u školu i dočekivao nakon završetka nastave kako se ne bi družila s ostalom djecom. Branio joj je i da posjećuje baku i djeda s majčine strane koji žive u istoj zgradi. Danima je ne bi puštao iz kuće, a kada bi bio nezadovoljan njezinim ponašanjem, udarao bi je po glavi i trbuhu. Morala se satima gola kupati pred njim u kadi.

Okrivljeni je osuđen za 267 kaznenih djela spolnog zlostavljanja djeteta te kazneno djelo povrede djetetovih prava. Za svako kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta dobio je po pet godina zatvora, a za povredu djetetovih prava osuđen je na tri godine, pa mu je izrečena jedinstvena i maksimalna kazna zatvora od 40 godina.

Objavu presude okrivljeni je popratio bez emocija. Doveli su ga iz zatvora u Splitu, a tamo je i vraćen nakon objave.

Exit mobile version