Site icon Hrvatska uživo

VIDEO Mačak danima mijaukao prema zidu. Vlasnici se šokirali kada su provjerili zašto to radi

PHOTO: TikTok

‘Ovo je moj najveći strah. Da mi mačak pilji u zid, a ja ne znam što se događa. Kao da su duhovi u kući’, napisao je jedan tiktoker

Video s mačkom Sumom na TikToku postao je viralan. Danima je mijaukao i gledao u zid. Vlasnici su mu se rugali i, kako kažu, govorili mu da je šašava životinja. S obzirom da nije prestajao mijaukati, odlučili su pogledati o čemu se radi.

@razzle.reads

We’ve been making fun of him for weeks because he just stares at his “invisible wall demons” all day but we just discovered we have a mouse problem. Sumo can’t figure out any of the treat puzzles we get but he can at least detect mice I guess 😂 We gave him extra treats tonight to make up for how badly we’ve been roasting him lately #catsoftiktok #catlovers #catsvideo #cats #smartcat

♬ original sound – Rachael | Booktok 📚

Otkrili su da je mačak upozoravao na prisustvo miševa iza zidova u kući. Zapravo, ništa neobično za jednu mačku… rekli bi mnogi. 

– Tjednima smo mu se rugali da bulji u svoje ‘nevidljive zidne demone‘ sve do dana kad smo otkrili tko je iza tog zida. Dali smo mu ekstra poslastice, da se ispričamo zato što smo ga loše tretirali u zadnje vrijeme – napisala je njegova vlasnica. Dodala je kako ih je zbunilo jer se druga mačka nije ni najmanje uznemirila na miševe. 

@razzle.reads

Replying to @LilSisRose14 the mice are speaking to him #cats #catsoftiktok #funnycats

♬ original sound – Corinne

– Ovo je moj najveći strah. Da mi mačak pilji u zid, a ja ne znam što se događa. Kao da su duhovi u kući – napisao je jedan tiktoker., piše 24sata.

Exit mobile version