Site icon Hrvatska uživo

Gola kao od majke rođena! Nikolina Pišek novom fotografijom oduševila sve fanove

FOTO: INSTAGRAM

Popularna televizijska voditeljica Nikolina Pišek aktivna je na društvenim mrežama, a posljednjom objavom oduševila je pratitelje. Skinula je sve sa sebe i ogrnula se plahtom.

– Slučajan vikend na moru koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebao je biti za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kisnog beskrajnog dana – napisala je Nikolina Pišek (51) na svom Instagram profilu. Raspustila je kosu i skinula odjeću te se omotala plahtom. U komentarima nizali su se brojni komentari, ali uz brojne komplimente dobila je i poneku kritiku. 

– Apsolutno zaslužuje – napisala joj je Nives Celzijus, a Pišek joj je dodala srce. – “Ljepotice“, “Slučajno gola, ali lijepo ti stoji”, “Najbolja objava u životu“, “Niti je slučajna niti zaslužuje post”, “Ako je ovo slučajno…”, “Tko je slikao, slučajni prolaznik?” – samo su neki od drugih komentara.

FOTO: INSTAGRAM

Naša televizijska voditeljica vodi računa o svom izgledu, ali nema problem pokazati i kako izgleda kada nema trunke šminke. Tako je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je poslala poruku svim svojim hejterima: – Ovo je poruka svim hejterima. Ako vam se ne sviđa što radim, ali pratite sve što radim, i dalje ste moj fan – rekla je Nikolina Pišek.

Na početku videa vidi se kako voditeljica nije dotjerana, nosi naočale i ima neurednu punđu, a zatim je vidimo u izazovnoj haljini s punim makeupom i lijepom frizurom, baš onako kako smo navikli vidjeti našu televizijsku voditeljicu. Obožavatelji su oduševljenje izrazili u komentarima, a jedna od njih bila je i Nives Celzijus s kojom je surađivala na “Masked Singeru”. – Ne mogu se odlučiti koje mi je draže izdanje – napisala je Nives, a Pišek joj je odgovorila: – Osjećajna kućanica. , piše večernji

Exit mobile version