Site icon Hrvatska uživo

Sonja Kovač otkrila koliko dugo je pokušavala zatrudnjeti: Niste sami, puno parova prolazi to…

FOTO: INSTAGRAM

Influencerica Sonja Kovač (39), koja trenutno čeka prvo dijete sa zaručnikom Goranom Mandićem, otkrila je koliko su dugo pokušavali zatrudnjeti, pa uputila riječi ohrabrenja svima u sličnoj situaciji. 

– Oko dvije-tri godine. Jakoooooo duga priča, ali trenutno samo želim uživati u trudnoći. Ono što vam želim reći je kako – niste sami! Jako puno parova i to sve više mladih ima problema sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd. Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života – napisala je Sonja na Instagramu.

Istaknula je da razumije kroz što prolaze parovi koji silno žele dijete, ali i da se ne bismo trebali bojati razgovora o tome. 

– Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby. Ako vam ne ide neko vrijeme, potražite pomoć MPO stručnjaka, IVF nije bauk! Kad ti kažu pokušaj se opustiti i otpustiti, koliko god bilo iritantno u tom trenutku i teško za shvatiti, kasnije zapravo ispadne istina – dodala je influencerica. 

Prisjetimo se, Sonja je krajem prošle godine otkrila sretne vijesti da ona i Goran čekaju prvo dijete. Krajem siječnja su otkrili i da čekaju djevojčicu. , prenose 24sata

Exit mobile version