Site icon Hrvatska uživo

VIDEO/ MARIO RADIĆ PORUČIO PLENKOVIĆU: “NEKA OTVORI OSJEČKA VODENA VRATA ILI SULEJMANOV MOST”

FOTO: SCREENSHOT

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta osvrnuo se na najavu kako će predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek.

”Upravo idem autocestom prema Zagrebu i s moje lijeve strane prema Osijeku vidim štićena kolona u kojoj prolazi Andrej Plenković i njegova svita. Zovem odmah u Osijek da vidim što se to događa, Dan grada Osijeka bio je u subotu, a danas je ponedjeljak te mi kažu kako čovjek otvara Hitni prijem bolnice, o čemu sam već pričao kako prebacuju bolnicu na novo apokrifno mjesto za koje nitko živ ne zna gdje će biti i što će biti”, poručio je Radić.

”Taj Hitni prijem počeo je s radom nekih odjela još 27. rujna 2023. godine, a gospodin Andrej Plenković, odlučio je danas, 4. prosinca otvoriti nešto što radi već više od dva mjeseca stoga imam jedan prijedlog za njega: – Neka otvori Vodena vrata u osječkoj Tvrđi, izgrađena 1722., nema veze što rade već dva i pol stoljeća!

Tko će njemu što napraviti ili zamjerit? Neka otvori Vodena vrata, Sulejmanov most kod Osijeka, a ako imate još koji prijedlog slobodno ga predložite budući Gospodin otvara već otvoreno, a zatvara naš zdravi razum koji to sve mora prihvatiti i reći – sve je u redu!’

https://hrvatskauzivo.com/wp-content/uploads/2023/12/407690754_1761883994313134_7548811037424119584_n.mp4
Exit mobile version