Site icon Hrvatska uživo

Jasmini nije jasan Miroslav: ‘Skriva se s drugom djevojkom, a jedino njoj ujutro peče jaja…’

FOTO: RTL

Kandidatkinju je razljutilo što na svom imanju farmer nikada nije pripremio doručak djevojkama, ali jedna je bila ‘vrijedna toga’

Jasmina je nezadovoljna situacijom na Miroslavovom imanju u showu ‘Ljubav je na selu’ otkad je stigla Gabrijela, a ovog puta je glavna tema bila doručak koji je farmer pripremao.

– Naš Miroslav promijenio se kao kameleon. Ovih dana ništa, a sada ga možemo vidjeti za štednjakom kako maloj Gabrijeli peče jaja – komentirala je. , prenose 24sata

– Jasmina je opsjednuta Miroslavovim jajima i samo na njegova jaja misli. Njegova jaja su njoj cjelodnevna tema i jedina tema o kojoj ona zapravo priča s njim – ispričala je Gabrijela. 

– On njoj čak kuha i cappuccino i kavu. Peče joj kajganu, odnosno priprema doručak što je velika novina jer nama prvim trima djevojakama nije ni kavu ni čaj skuhao, ništa – primijetila je Jasmina. 

– Stalno je tetoši, mazi, ali budući da je razlika 20 godina, meni je taj odnos njihov kao odnos tate i kćeri – rekla je Jasmina.

Gabrijela je pripremila desert, a Jasmina je pronašla nju i Miroslava kako uživaju u njemu u dvorištu.

– Ne vidim treću čašu – rekla je.

‘Budeš iz moje, jel može?’, pitao je Miroslav. ‘Ne, ne. Nije higijenski’, odgovorila je Jasmina. 

Komentirala je kako su Gabrijela i Miroslav često nasamo. ‘Znaju se i skrivati’, istaknula je Jasmina.

Miroslav je odveo djevojke na izlet, a ondje je primijetio da se Jasmina čak smješka. 

-Uživam, ali imam nešto što me muči. Ti si mi dosta tajnovit i imam dojam da si ti već odabrao koja djevojka će s tobom na romantično putovanje – rekla je Jasmina. 

FOTO: RTL
Exit mobile version