Site icon Hrvatska uživo

U ‘Životu na vagi’ je izgubila više od 50 kg, a sada otkrila: ‘Trebalo mi je 37 godina da nađem ljubav’

FOTO: INSTAGRAM

No, njena kilaža nije jedina promjena. Naime, Korolija je prije tjedan dana objavila status na svom Instagramu gdje je napisala kako joj se dogodila ljubav. Nije otkrila u koga je zaljubljena, ali je poručila da je sretna.

Maricu Koroliju upoznali smo u petoj sezoni showa ‘Život na vagi’ te slovila kao jedna od favoritkinja u showu. Marica je svojim rezultatima i karakterom osvojila brojna srca gledatelja te na kraju pokazala rezultat u kojem je izgubila više od 50 kilograma. Marica se, sudeći po informacijama koje su dostupne na njenim društvenim mrežama, ali i u intervjuima koje je davala ranije još uvijek drži smjernica koje je naučila u showu. 

FOTO: RTL

No, njena kilaža nije jedina promjena. Naime, Korolija je prije tjedan dana objavila status na svom Instagramu gdje je napisala kako joj se dogodila ljubav. Nije otkrila u koga je zaljubljena, ali je poručila da je sretna. 

“Ima li išta divnije na svijetu nego voljeti i biti voljen? Toliko malo je potrebno za taj mir kojem većina nas teži a meni je trebalo skoro 37 godina da ga nađem. Sve prije toga mi se trebalo dogoditi kako bih danas mogla znati što je ispravno i dobro za mene i to u trenutku kada sam se pomirila da ću ostati sama. Kad sam digla ruke od ljubavi ona je došla na malena vratašca i uskoro obuzela cijeli moj svijet. Ipak moji kriteriji nisu bili previsoki i nerealni. Ljudi, volite i nemojte se bojati dati 100 % sebe jer se stvarno isplati voljeti i živjeti život kakav smo samo sanjali” napisala je Marica uz fotografiju na kojoj je na pijesku netko ispisao ‘Volim te”.

Inače, Marica je ranije otkrila da je postala prijateljica s nutricionisticom Martinom iz showa. 

– Postala sam prijateljica s nutricionisticom Martinom iz showa. Čujemo se na tjednoj bazi barem jednom, dvaput tako da je ona i dalje prisutna u mom životu što se tiče savjeta oko jela i svega toga – otkrila je Marica za RTL.hr te progovorila i o svojim kilogramima., prenosi večernji

Exit mobile version