Site icon Hrvatska uživo

Par iz ‘Života na vagi’ ne odvaja se jedan od drugog: ‘Ovo mi je prva veza u životu’

FOTO: SCREENSHOT/RTL

U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija.

 Silvija Temšić i Mislav Vlašić na prošlom su vaganju u showu ‘Život je na vagi’  otkrili kako su zaljubljeni. Ovacije su se dogodile sa svih strana, a oboje smatraju kako će im ovo donijeti mnogo dobroga u showu.

“U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija. Mislav je jednako oduševljen time. 

“Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti”, rekao je. 

Trenutačno se oboje bore u različitim parovima – Mislav s Jurom, a Silvija s Ninom.

“Primijetila sam da, otkad se natječeš s Jurom, da ti ide bolje. Još malo i ozdravit će i to rame”, rekla mu je. “Puno mi znači njezina podrška”. zaključio je Mislav.

Mislav je dodao i da već planiraju zajednički život, te da će se Silvija preseliti kod njega u Zagreb. Osvrnuli su se i na druge kandidate. 

– Svi kandidati su velika podrška i odobravali su našu vezu – rekla je Silvija i dodala: Edo je shvatio tek malo kasnije, odnosno netko mu je šapnuo. Mislio je da će nam to odmoći, da će nas to omesti. No, smatram da neće., prenosi večernji

Exit mobile version