Site icon Hrvatska uživo

Strava u okolici Zagreba: Dostavljač u dućanu pipao 10-godišnjakinju i vabio ju u kamion

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Doznali smo za još jedan gnusan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta, koji bi se uskoro trebao početi rasplitati na sudu.

Dostavljač mliječnih proizvoda (37) optužen je zbog spolne zlouporabe 10-godišnje djevojčice. Optužnicu protiv njega sudsko vijeće nedavno je podiglo pred sudskim vijećem za mladež.

Sumnja se da je 8. prosinca prošle godine nešto iza sedam sati ujutro u trgovini u okolici Zagreba zaskočio djevojčicu. Dok je ona s prijateljicom birala čokoladicu prišao joj je i pogladio preko odjeće po stražnjici.

Dijete je zatim otišlo do blagajne platiti, a dostavljač je, iako je mogao proći drugim putem, prošao baš kraj nje. Uhvatio ju je tada za bokove i ponovno dirao po stražnjici.
Djevojčice u idućem času izlaze iz trgovine, a 37-godišnjak ih ni tada ne pušta na miru. Zove ih u svoj kamion. Djevojčica mu govori ‘Ne’ i bježi od njega.

Snimke kao ključan dokaz

Snimke nadzornih kamera iz trgovine potvrdile su optužbu.

“Zbog tog dodirivanja osjećala sam se vrlo neugodno”, svjedočila je djevojčica tijekom istrage, a o onome što joj se u trgovini dogodilo odmah je ispričala članovima svoje obitelji.

Ako bude proglašen krivim prijeti mu kazna do osam godina zatvora., doznaje N1

Exit mobile version