Site icon Hrvatska uživo

UHIĆENA VLASNICA SWINGER KLUBA IZ ROVINJA Zajedno sa zaštitarem napala starijeg Talijana jer se žalio na uslugu

foto: policija.hr

Istra24 neslužbeno doznaje da je žena koja je napala Talijana vlasnica swinger kluba Anaconda u Rovinju, istog onog kluba ispred kojeg je prošlog vikenda pretučen sin poznatog odvjetnika i poduzetnika, direktora luksuzne stancije Meneghetti

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 56-godišnjak i 41-godišnjakinja počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.
 
Osumnjičene se tereti da su 20. srpnja oko 3 sata, ispred objekta na Cesti za Valaltu, fizički napali 61-godišnjeg talijanskog državljanina koji se požalio na ponašanje jednog od djelatnika objekta. Ozlijeđeni muškarac zatražio je liječničku pomoć u Rovinju, a potom i u Italiji te je policija u rujnu zaprimila prijavu oštećenog i liječničku dokumentaciju iz koje je vidljivo kako je muškarac zadobio teže tjelesne ozljede.
 
Policijski službenici uhitili su 56-godišnjaka i 41-godišnjakinju te su ih po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. rujna u večernjim satima, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Istra24 neslužbeno doznaje da je žena koja je napala Talijana vlasnica swingers kluba Anaconda u Rovinju, istog onog kluba ispred kojeg je prošlog vikenda pretučen sin poznatog odvjetnika i poduzetnika, direktora luksuzne stancije Menegetthi., piše istra24

Exit mobile version