Site icon Hrvatska uživo

Ellini bivši: ‘Jedan me je varao i tukao, drugi ušao u sektu, a onda sam pronašla Charlesa…’

FOTO: INSTAGRAM

Činilo se da je Ella Dvornik (32) sa suprugom Charlesom Pearceom (45) konačno pronašla ljubav, no danas je ipak potvrdila da se razvode. Prije dvije godine podijelila je i mučne priče o svojim bivšim ‘ljubavima’ i otkrila zašto je zahvalna na suprugu. 

– Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije – napisala je uz video na kojem pjevuši uz ‘Thank you, next’ pjevačice Ariane Grande (30). Spomenula je tri bivša dečka, TomislavaMatiju i Denu, pa je navela razlog zašto nijedna od tih veza nije funkcionirala.

– Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi – započela je ispovijest. 

– Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju – napisala je, izgovarajući u tom trenutku stih ‘jer on je anđeo’ – rekla je  tad Ella. 

Ella i Charles upoznali su se 2014., u braku su bili od 2019., a zajedno imaju i dvije kćeri: Balie Dee rođena je 2017., a Lumi Wren 2020. Prije dvije godine su se zajedno preselili iz Zagreba u Istru, a glasine su pokrenuli obožavatelji para koji su primijetili da su se prestali pratiti na Instagramu, a onda je Charles s djecom otišao u Englesku posjetiti majku, dok je Ella je ostala u njihovom domu u Balama. , prenose 24sata

Exit mobile version