Site icon Hrvatska uživo

Obitelj doživjela horor na autocesti: “Vikala sam mužu neka zaključa vrata, bojala sam se da nikad nećemo pobjeći”

Photo by aboodi vesakaran on Unsplash

Četveročlanu obitelj su po povratku kući uznemiravali motoristi na autocesti.

Mladu obitelj s dvoje djece na putu prema kući maltretirala je skupina motorista na prilazu A8 u njemački Saarlandu. 

Vraćali su se u Sachsen-Anhalt kada ih je odjednom okupiralo 40-50 motocikala. Vozači obučeni u crno s crnim šalovima u jednom su trenu okružili automobil i počeli im trubiti. 

“Onda su nas maltretirali i usporavali. Natjerali su nas da se zaustavimo na pomoćnoj traci autoceste. Vikala sam mužu neka odmah zaključa vrata vozila” ispričala je supruga policiji. 

Cijela situacija jako ih je uznemirila, a tek onda krenulo je pravo maltretiranje. “Neki vozači su sišli s motora, jedan drugomu nešto govorili i prilazili nam. Zatim su počeli lupati po prozorima. Jako smo se uplašili, djeca pogotovo”, kazala je.

Osim što su im popriječili put, jedan od motorista izvadio je i vatreno oružje. “Nagnula sam se pred muža jer sam pomislila, ako mu pucaju u glavu – nećemo odavde nikad pobjeći“, ispričala je.

Suprug je ipak uspio pokrenuti auto, ali skupina motorista ih je i dalje pratila. U jednom trenu su odlučili izaći na drugi izlaz, a obitelj je cijeli slučaj prijavila policiji koja još uvijek istražuje slučaj, prenosi Fenix magazin.

Exit mobile version