Site icon Hrvatska uživo

VIDEO Prije nego što je tražio dječaka da mu siše jezik, Dalaj Lama je dirao Lady Gagu po nogama. Pjevačica ga je odgurivala

FOTO: SCREENSHOT

Budistički vođa Dalaj Lama našao se u centru skandala nakon što je od maloljetnog dječaka, pred kamerama, zatražio poljubac, a sada su u javnost isplivale još neke njegove sporne snimke.

Korisnici Twittera sada su izvukli staru snimku iz 2016. godine na kojoj se vidi kako Dalaj Lama neprimjereno dodiruje pop zvijezdu Lady Gagu, a ona kroz kiseli osmijeh, trudeći se ostati ljubazna, pokušava odmaknuti njegovu ruku s njezina koljena.

Podsjetimo, javnost je nedavno zgrozio video na kojemu 87-godišnji Dalaj Lama traži da ga dječak, koji izgleda kao da je tek predškolskog uzrasta, poljubi, a potom i da mu “posiše jezik”. Nakon što je njegov potez izazvao zgražanje javnost, Dalaj Lama se ispričao.

“Njegova svetost se želi ispričati dječaku i njegovoj obitelji, kao i mnogim prijateljima širom svijeta zbog boli koju su njegove riječi mogle uzrokovati. Njegova svetost često se na nevin i zaigran način šali s ljudima koje upoznaje, čak i u javnosti i pred kamerama. Žali zbog incidenta”, navodi se u isprici., prenosi direktno.hr

Exit mobile version