Site icon Hrvatska uživo

Ivana uhićena jer je dečku Robertu pobacala odjeću s balkona na ulicu

foto: policija.hr

Ivana (30) uhićena je nakon što je u svađi dečku Robertu (22) pobacala odjeću s balkona stana na ulicu.

Sve se dogodilo potkraj siječnja ove godine oko 21 sat u stanu u Zagrebu, a slučaj je ovih dana završio i kod prekršajne sutkinje. Nakon tog događaja, par je prekinuo svoju očito burnu vezu.

Prema presudi, Ivana je navečer u stanu u Zagrebu, nakon svađe, “ponovila nasilje u obitelji na štetu bivšeg izvanbračnog partnera Roberta (22), budući je već pravomoćno kažnjavana za nasilje u obitelji”.

“Ivana je u vidno alkoholiziranom stanju pobacala njegove osobne stvari, odjeću, s balkona na ulicu ispred stambene zgrade, što je kod Roberta izazvalo osjećaj uznemirenosti, radi čega je zatražena intervencija policije.

Dakle, Ivana je psihičkim nasiljem ponovila nasilje u obitelji na štetu bivšeg izvanbračnog partnera”, zaključila je prekršajna sutkinja u pravomoćnoj presudi kojom je Ivana proglašena krivom i osuđena.

Kažnjena je s ukupno 390 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, od kazne joj se odbija 80 eura, pa joj ostaje za platiti 310 eura. Na presudu nije dopuštena žalba te će Ivana kaznu morati brzo platiti., piše danica.hr

Exit mobile version