Site icon Hrvatska uživo

VIDEO ! Vidović Krišto u Čistoći: ‘Hvala od srca vrijedni ljudi. Ganuta sam. Stavite uvjet da smijenite Vića’

FOTO: SCREENSHOT

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto stigla je jutros na Radničku cestu 82 kako bi radnicima Čistoće pružila podršku.

Sve je snimila i objavila i na svom Facebook profilu. Ušetala je ponosno s rukom u zraku i krenula pozdravljati sve prisutne uz riječi “Vi ste nevjerojatni”.

Započela je tad s govorom.

“Vrijeme je da se mi Hrvati odupremo cijeloj ovoj nepravdi i lopovluku i zato radnicima Čistoće hvala od srca – pravi, vrijedni ljudi. Ganuta sam vašom hrabrošću i vašom ustrajnošću. Svaki čovjek ima pravo na poštenu plaću. Ako itko radi nešto konkretno u ovom gradu i u ovoj državi to ste vi. Imate pravo na dostojanstven život, na plaću kakva se i pristoji za posao koji radite”, poručila im je pa dodala:

“Pogledajte svoje kolege u Hamburgu, u Beču, u Münchenu, u Pragu – imaju veće do četiri puta plaće od vas, a cijene su im iste ili niže nego u Hrvatskoj. Što vam govori Tomašević i njegovi nesposobni radnici – nemaju love? To je laž. Novaca ima, neka prestanu krasti na svim razinama, od gradskih, lokalnih do državnih i bit će dostatno za sve.”

U trenutku njenog govora prolaze građani pored zagrebačke Čistoće i u znak podrške krenu trubiti u svojim automobila, a ona kaže: “To je Hrvatska.”, prenosi danas.hr

https://demosmedia.hr/wp-content/uploads/2023/01/10000000_703654468140927_3872453141689648901_n.mp4
Exit mobile version