Site icon Hrvatska uživo

Mladenka potajno začinila hranu marihuanom, svatove uhvatila paranoja, mislili da su im prijatelji umrli

Photo by Jeff W on Unsplash

Američka mladenka Danya Svoboda i njezina svadbena ugostiteljica Joycelyn Bryant optužene su za više prekršaja i prijete im zatvorske kazne zbog neobičnog pristupa začinjavanju svadbenog jelovnika, piše luftika.rs.

Naime, mladenka s Floride odlučila je klasični talijanski svadbeni jelovnik obogatiti začinom koji ljudima ne padne na pamet često dodati – marihuanom!

Njih su dvoje osigurali veću količinu marihuane, čije su ulje i maslac dodavali svim jelima u ponudi. Naravno, pozvanim gostima je ubrzo postalo jasno da se nešto čudno događa, a oni svjedoče da su imali lude misli, da nisu znali što se događa, da nisu kontrolirali svoje tijelo i da su mislili da su im prijatelji umrli, iako su bili pored njih.

Sve su to klasični primjeri paranoje, nerijetke nuspojave uzimanja marihuane, pogotovo one koje su unesene u tijelo bez znanja osobe.

Na izričit upit gosta ima li što neobično u hrani, Svoboda je priznala da posvuda ima puno marihuane. Osim toga, jako se naljutila na goste jer im se nije svidio njezin neočekivani poklon, a jedan od neugodno iznenađenih bio je i Danyin suprug koji nije bio svjestan cijele priče., prenosi slobodna dalmacija

Exit mobile version