Site icon Hrvatska uživo

Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: “Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!”

FOTO: TWITTER

Milica Dabović ne srami se priznati kako zarađuje na golišavim fotografijama koje objavljuje na stranici OnlyFans.

Popularna srpska košarkašica Milica Dabović otvorila je račun na internetskoj stranici OnlyFans, a za regionalne medije otkrila je i kako zarađuje.

Svojom odlukom da otvori tu stranicu šokirala je mnoge. Pokrenuta je rasprava na društvenim mrežama te su je i osudili.

Zbog toga je Milica o svemu iskreno progovorila u jednoj regionalnoj emisiji i otkrila zašto se odlučila na to.

“Lijepo i skromno za početak. Meni je, izgleda, to krenulo od ruke. Ja to volim, volim svoje tijelo, vodim računa o prehrani, o svemu. U treningu sam, volim se slikati u kupaćem, volim se pokazati. Ljudi uvijek osuđuju, uvijek im nešto ne odgovara, zato sam prestala stavljati slike na Instagram i prešla sam na OnlyFans”, prenosi Blic.rs.

Jednom prilikom željela je nešto platiti i nije imala novca pa je ispričala prijateljici kako će pokušati napraviti račun na spomenutoj stranici i zaraditi novac.

“Tamo nemam ništa toliko eksplicitno, ne vidi se ništa više nego kada sam u kupaćem kostimu. Netko voli gledati slike, netko želi samo razgovarati sa mnom, traži pažnju… Ne bih previše ugrožavala sebe, ne bih pretjerivala. Nemam ja previše vremena da nekome skidam zvijezde s neba”, zaključila je košarkašica.

MIlica Dabović Twitter
Exit mobile version