Site icon Hrvatska uživo

Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

FOTO: INSTAGRAM

Vlatka Pokos proslavila se svojom voditeljskom, ali i pjevačkom karijerom te je također javnosti poznata i po ovogodišnjem sudjelovanju u popularnoj emisiji “Ples sa zvijezdama” .

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos nekada je pozirala na naslovnicama “Tjednika”, a upravo jedna od slavnih naslovnica iz 1990. godine pojavila se na društvenim mrežama. 

Tada je Vlatka pozirala u zagrljaju glazbenika Jasenka Houre, jednog od najboljih gitarista i pjevača hrvatskog sastava “Prljavo kazalište”.

FOTO: ESTRADNI MUZIČKI VREMEPLOV/INSTAGRAM

Vlatka je pozirala u crvenoj haljinici, a nismo mogli ne zamijetiti ni bujnu smeđu kosu. 

U usporedbi sa starim fotografijama, usudili bismo se reći kako Vlatka i danas izgleda besprijekorno dobro, te se može pohvaliti svojom fantastičnom linijom u 52. godini. 

Inače, bivša voditeljica se prezivala Vuković, ali se na promjenu prezimena odlučila sa svojih 14 godina. Naime, prezime je preuzela od svoje bake koja se brinula cijeli život o njoj.

Svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe “Srebrna krila” s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se s pjesmom “Na modrom nebu iznad Zagreba”. 

Nakon toga, odlučila je da želi pokušati sama i izbacila je vlastite pjesme “Metak”, “Ne tražim ništa” i “Potroši sve”., piše dnevnik.hr

Exit mobile version