Site icon Hrvatska uživo

Iva Majoli u Milanu je izrekla sudbonosno “DA”, a fotografiju je objavila na Instagram storiju njezina prijateljica Mara Santangelo…

FOTO: INSTAGRAM

Bivša tenisačica Iva Majoli na svom Instagram storiju još je tijekom dana pomalo otkrivala kako je baš danas veliki dan za nju.

Naime, udala se u Milanu za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a na svojim storijima pokazala je i kako su napredovale početne pripreme. 

Podijelila je fotografiju na kojoj je pokazala na stolu kanticu sa šampanjcem i dvjema čašama, a nismo mogli nezamijetiti i šljokičastu štiklu, buket bijelih ruža, ali ni okvir u kojem je pisalo: “I tako avantura počinje”.

Poslije toga mogli smo vidjeti zajedničku fotku s bivšom kolegicom Marom Santangelo. Ispod zajedničkog selfija kojeg su snimili ispred poznate katedrale, Mara je napisala: 

“Danas je veliki dan, volim te prijateljice”.

Mara je podijelila zajedničku fotku na svom Instagram storiju sa završetka vjenčanja i pokazala kakvu je vjenčanicu Iva odabrala. Naime, riječ je o uskoj dugoj bijeloj haljini s dubokim prorezom koji je svu pažnju usmjerio na njezine noge. Vjenčanica je imala par srebrnih detalja, a preko nje nosila je sako. Niska punđa i šminka dodatno su podignule cijeli odabir.

Jedna od gošća bila je i  Borna Kotromanić koja je objavila zajedničku fotografiju s Ivinom sestrom i majkom. Ivina kuma, bila je  sutkinja Iva Vucelić Šipek s kojom se tenisačica druži od djetinjstva. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, Iva će nakon vjenčanja život nastaviti u Italiji s Robertom, a našoj uspješnoj tenisačici ovo će biti drugi brak u životu nakon što se 2006. godine udala za poduzetnika Stipu Marića. Njihov brak nije dugo trajao te je bio pun uspona i padova, a skupa imaju i kćer Miju.

Vijest o novom vjenčanju Ive Majoli došla je iznenada nakon što je tenisačica objavila fotografije s nedavne djevojačke zabave. Sa svojim prijateljicama proslavila je djevojačku večer, a mnogi su ostali iznenađeni odlukom s obzirom da se tek ovog ljeta i saznalo za njihovu vezu.

Roberto je prisustvovao i proslavi Ivinog 45. rođendana u kolovozu, a Iva je par tajanstvenih fotografija potom objavila na Instagramu.

Slobodna Dalmacija piše da će par navodno imati i dvije svadbe, jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu.

Exit mobile version